Cautare

120 de rezultate pentru "cptura de mercur" (3.59 secunde)
Titlurile emitentilor listati la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat saptamana trecuta deprecieri semnificative, ca rezultat al crizei financiare de pe pietele de capital straine.
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins.
Evolutiile bursiere din ultima perioada sunt promitatoare pentru acest sfârsit de an.Obiceiurile traditionale oltenesti sunt printre cele mai frumoase din tara, atragând de la an la an din ce în ce mai multi turisti în zonele unde acestea sunt pastrate înca în aceeasi forma mostenita din generatie în generatie.
105/2006, taxa pentru emisiile de poluanti provenite de la surse mobile, cunoscuta si ca taxa pentru teava de esapament, a fost eliminata. Prin urmare agentii economici pot spune ca au o taxa in minus de achitat la bugetul statului.
Societatea de investitii financiare a cumulat 12,12% din tranzactiile cu actiuni efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti. Brokerii au asteptari pesimiste privind evolutia pietei de capital în aceasta saptamâna.
Societatea de investitii financiare a cumulat 12,12% din tranzactiile cu actiuni efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti. Brokerii au asteptari pesimiste privind evolutia pietei de capital în aceasta saptamâna.
Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în crestere cu 49,82% fata de cea înregistrata în saptamâna anterioara, si anume de 212,7 milioane de lei.
Piata de capital româneasca a intrat de o jumatate de an pe un trend descendent, facând riscant pariul cu lichiditati mari. ... Tranzactiile cu actiuni efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au scazut cu 27,30%, pâna la 154,63 de milioane de lei.
Piata de capital româneasca a intrat de o jumatate de an pe un trend descendent, facând riscant pariul cu lichiditati mari. ... Tranzactiile cu actiuni efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au scazut cu 27,30%, pâna la 154,63 de milioane de lei.
Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta pe piata de capital din România a ajuns la 113 milioane de lei, fiind ajutata de titlurile BRD si de cele ale SIF Oltenia, acestea cumulând 14,31%, respectiv 12,29% din totalul tranzactiilor.
Sapte firme la care SIF Oltenia detine pozitii de control au cumparat în ultimele luni 1,37% din capitalul social al societatii de investitii financiare. Institutia acorda în 2008 dividende de 12 milioane de euro, însa, conform legii, aceste firme nu ar trebui sa primeasca nimic.
De data aceasta, sta pe „banca de rezerva“, pâna la solutionarea procesului pe fond.
Intr-o sedinta furtunoasa care a durat peste patru ore, Ioan Vigaru, director adjunct al SC Mercur SA (firma controlata de SIF Oltenia), a castigat detasat presedintia institutiei, fiind votat de 42 de membri ai Camerei (din 80 de voturi exprimate), in timp ce contracandidatii sai, Constantin Raducanoiu si Octavian Vulpescu, au iesit din cursa, primul cu 29, iar cel de-al doilea, cu numai noua voturi.
Poate un propulsor pe benzina ajutat de un sistem start&stop sa devina o alternativa viabila pentru un diesel? ... Dupa doi ani de mape de presa frumos aranjate si prezentari statice a venit timpul pentru proba practica a sistemului i-STOP dezvoltat de inginerii de la Mazda.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Becurile economice emana substante chimice care cauzeaza cancer, au anuntat oameni de stiinta germani, in contextul in care siguranta acestor becuri este pusa la indoiala.
Fotografia a fost inventata de Louis Daguerre in 1839 in Franta, si in Anglia de William Fox Talbot. ... 10 iulie 1851 la Bry-sur-Marne, Val-de-Marne, Franta), este considerat parintele fotografiei, prin inventia sa numita daghereotipie. Era un artist plastic, mai precis intai decorator de teatru, apoi pictor de decoruri.
Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Cornel COMAN) Nu incetez a ma minuna, la fiecare 15 ianuarie, de piosenia standardizata cu care celebram "nasterea poetului national". ... Pretuiesc jurnalismul eminescian, ma inclin in fata poeziei sale, dar cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca aceste aprecieri in cunostinta de cauza.
google-analytics.com